FTZ reorganiserer selskabet og styrker kundefokus, service og digitalisering

Odense den 11. april 2024

Pressemeddelse

Selskabet FTZ, som er den førende leverandør i Danmark af reservedele og tilbehør til værkstederne, reorganiserer nu virksomheden. Det sker for at komme endnu tættere på de danske værksteder, styrke selskabets udvikling inden for logistik og salg og sikre markedsandele og indtjening i et marked, som er præget af stadig hårdere konkurrence.

FTZ’s CEO Michael Gadegaard forklarer, at de første skridt allerede er taget i forbindelse med en reorganisering af selskabet.

”Reorganiseringen betyder, at FTZ nu etablerer syv regioner i Danmark. Hver region får sin egen selvstændige ledelse inden for salg og logistik. Dette skridt er motiveret af den hastige udvikling, der er inden for både logistik- og salgsområdet. En dedikeret ledelse i hver region er afgørende for at følge med udviklingen og sikre høj kvalitet og professionalisering i begge ansvarsområder,” siger Michael Gadegaard.

Han lægger ikke skjul på, at landets værksteder i fremtiden vil blive mødt af et endnu mere kompetent og skarpt FTZ.

Løfter barren for alle
Han fortæller, at det i fremtiden vil blive helt afgørende, at FTZ i alle dele af landet vil være den klart bedste samarbejdspartner, man som værksted kan vælge. Det betyder, at barren nu bliver løftet lidt højere op uanset hvor i FTZ- organisationen, du som medarbejder har dit daglige virke.

”FTZ vil være den ultimative partner, der direkte til og rundt om værkstedet leverer professionelle og konkurrencedygtige løsninger,” siger Michael Gadegaard.

Han understreger, at FTZ skal være en virksomhed, som kan tiltrække de bedste medarbejdere og sikre sig samarbejdet med de danske værksteder.

Markedsledende virksomhed
”Vi har brugt de seneste måneder på at klargøre en række nye initiativer, som skal sikre, at vi kommer til at stå endnu stærkere de kommende år. Vi er i dag markedsleder, og vi skal turde at bruge det som afsæt til at hæve ambitionerne og blive endnu bedre. Vi kan ikke hvile på laurbærrene, fordi vi så lynhurtigt bliver overhalet inden om,” siger Michael Gadegaard.

Han forklarer, at FTZ i dag har en række produkter på hylderne til værkstederne ud over reservedele og tilbehør, som FTZ er kendt for.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net