Forumline

Forumline h.jpg Forumline v.jpg

Produkter i top-kvalitet

I dag har alle store virksomheder i detailhandlen serier af produkter, de selv har produceret. Også autobranchen har taget trenden til sig. For FTZ handler det om at have fuld kontrol over produkterne og at kunne tilbyde værkstederne reservedele af høj kvalitet.    
Private labels er blevet en populær trend, fordi prisen er mere konkurrencedygtig end på kendte mærkevarer, og kvaliteten samtidig er høj. Årsagen er, at forhandleren selv har kontrol med produkterne via et tæt samarbejde med en producerende leverandør.

Derfor er der ingen fordyrende mellemled, og fokus på kvaliteten er ekstra høj, fordi forhandleren selv står bag produktet. For autobranchen er der fokus på OE-kvalitet, fordi det betyder, at produktet lever op til bilproducenternes krav. På den måde kan bileejerne bevare deres fabriksgaranti, når blot værkstederne har brugt reservedele af OE-kvalitet.

Skridsikker bremseserie
Værkstederne ønsker i større grad et alsidigt udvalg af reservedele i god kvalitet, og samtidigt er der fokus på, at prisen skal være konkurrencedygtig. For at kunne imødekomme værkstedernes behov, satser FTZ tiltagende på private label, der netop giver muligheden for prisbevidst OE-kvalitet.

FTZ har blandt andet udviklet en serie af bremsedele som består af bremseskiver, -klodser og -slanger. Forumline er skabt i et tæt samarbejde med certificerede leverandører. Stor erfaring og knowhow samt streng kvalitetskontrol har sikret en produktserie i OE-kvalitet, hvor der er fem års garanti på alle reservedele. For værkstederne giver det et konkurrencedygtigt og attraktivt alternativ til dyre mærkevarer.
Sortimentet dækker 90 procent af den danske bilpark, så værkstederne er godt dækket ind med bremsereservedele.

Flere reservedele i OE-kvalitet
Ud over bremsedele består serien af hjullejer, støddæmpere og styretøjsdele. Alt i det brede og dybe sortiment bliver leveret med løsdele og er gennemtestet. Produktserien bliver løbende udvidet og tilpasset bilparken, så Forumline hele tiden lever op til de behov, værkstederne og bilejerne har.

Udover Forumline har FTZ under navnene ProMeister og Vehcare udviklet produkter i OE-kvalitet som viskere, calipre, væsker, motorolie og filtre. De tre produktserier giver mulighed for at vælge et konkurrencedygtigt produkt af høj kvalitet.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net