Additiver

additiv new direct2.jpg benzin additiv1.jpg

Optimering af motor og forbrug

Der er god økonomi i at supplere benzin og diesel med additiver. Dels kører bilen længere på literen, og dels beskytter additiver motoren og mindsker dermed risikoen for dyre reparationer.   
Det er af mange grunde en god idé at børste tænder, og én af dem er, at det gør tandlægeregningen mindre, end den helt sikkert ellers ville havde været. Alle ved godt, at det er billigere at vedligeholde end at reparere, uanset om det handler om tænder, bilen eller noget helt andet.
 
Motoren er bilens hjerte, og en nem måde at passe på den er at bruge additiver, der er en tilsætningsvæske til brændstof. Additiver afværger sodaflejringer i motoren, hvad der mindsker behovet for uforudsete reparationer.
 
Ud over at bilen holder længere, kører den også længere på literen, for additiver optimerer også brændstoføkonomien. Tests har påvist, at det bedre kan betale sig at tilsætte additiver til brændstof end at købe brændstof med additiver tilsat, forudsat at der er dosseret korrekt.

Godt at få hjælp på værkstedet
Det er let at tilsætte additiver til motoren, men det er som med det meste andet en god idé at rådføre sig med sit værksted. Der er mange produkter på markedet, så det kan være svært som forbruger at orientere sig. Mekanikerne kan helt sikkert hjælpe, for de har redskaberne til at finde rundt i sortimentet.

 
FTZ leverer nemlig som de eneste en smøretabel til værkstederne, hvor additiver indgår. Det betyder, at værkstedet blot skal indtaste bilens registreringsnummer for at se hvilke olier og additiver, der passer præcist til den pågældende bil. Det giver derfor som bilejer en sikkerhed at få hjælp fra et værksted, der bruger en af FTZ’s smøretabeller. 

Pas godt på bilen – og miljøet
Værkstederne skal være godt klædt på til at hjælpe deres kunder, uanset hvad det handler om, men som bilejer behøver man heldigvis ikke være specialist for at anvende additiver. Additiver kan købes mange steder, men hos FTZ anbefaler vi at købe dem hos sit faste værksted, så man som bilejer er sikker på at få det rigtige produkt.

 
Additiver er både en fordel for motoren og for miljøet. Fordi additiver nedsætter brændstofforbrug og hjælper motoren til at holde sig ren, forurener bilen også mindre.
​​​​​​​På den måde bidrager additiver og autobranchen også til samfundets grønne omstilling.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net