Fabriksgaranti

Fabriksgaranti1.jpg Fabriksgarant2.jpg

Brug et frit værksted og behold fabriksgarantien

For at bilen beholder fabriksgarantien, skal reservedele leve op til bilfabrikanternes OE-krav, og det gør de hos de frie værksteder, FTZ leverer til. Tre års garanti følger med oven i.

OE står for Original Equipment. Reservedele brugt ved service og reparation skal leve op til bilfabrikkernes forskrifter, for at bilen kan bevare sin fabriksgaranti. De frie værksteder, der får leveret deres reservedele fra FTZ, får altid reservedele i en kvalitet, der lever op til OE-kravene, så bilen beholder sin fabriksgaranti efter service og reparation.

På et frit værksted følger der derfor i lige så høj grad sikkerhed og tryghed med som på et mærkeværksted, og desuden yder frie værksteder 3-års garanti på reservedelene.

Reservedele af høj kvalitet
Værksteder kan selv vælge, om de benytter OE-reservedele eller private labels fra producenter bag de kendte og dyre mærker. Forbrugerne betaler altid mere for kendte brands, men for reservedele handler det hele om kvalitet, så det er blot vigtigt at sikre sig, at de lever op til OE-krav.

De frie autoværksteder i Danmark er meget opmærksomme på fabriksgarantien, for det er ofte den, mærkeværkstederne slår sig op på at sikre, og som især nye bilejere derfor vælger. Men det er ikke nødvendigt, for de frie værksteder kan løse samme opgaver, og deres stempel i servicebogen er præcis lige så meget værd, så længe der er brugt reservedele, der lever op til bilfabrikanternes krav.

FTZ har som totalleverandør til de frie værksteder et konstant fokus på, at udstyr og reservedele lever op til OE-kravene. For at hjælpe de frie værksteder på et konkurrencefyldt marked og samtidig sikre bilejerne høj kvalitet bliver der i samarbejde med de største leverandører løbende udviklet et voksende sortiment reservedele, der opfylder OE-krav.

Brug trygt de frie værksteder
Med reservedele af høj kvalitet følger også ekstra garantier. Ud over at bilen bevarer sin fabriksgaranti, når der bliver brugt reservedele fra FTZ, giver de frie værksteder også tre års garanti på reservedele brug til service og reparationer. Der er derfor tryghed hele vejen rundt og frihed til som bilejer at vælge selv, når turen går til et frit værksted.

For de frie værksteder består sikkerheden i, at FTZ kun forhandler reservedele fra leverandører, der også leverer direkte til en bilproducent eller til bilfabrikkens eftermarked. Ud over en stribe private labels leverer FTZ mærkevarer fra kendte brands som Brembo, Bosch, Hella, Budweg, Philips, Elf, Bridgestone, Siemens og mange, mange flere.

Det er derfor lige så trygt og sikkert at vælge et frit værksted som et mærkeværksted. Hos de frie autoværksteder bliver der også brugt reservedele, der lever op til alle OE-krav, så fabriksgarantien består efter både service og reparationer.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net