FTZ ansætter Kim Storbank som ny logistikdirektør

Odense den 15. april 2024

Pressemeddelse

FTZ, den førende leverandør af autodele og tilbehør til professionelle værksteder i Danmark, har ansat Kim Storbank som virksomhedens nye logistikdirektør. Han tiltræder sin nye stilling den 1. maj 2024 og bringer en rig baggrund med omfattende erfaring inden for supply chain og logistik.

Med en imponerende karriere, der strækker sig over mere end to årtier, kommer Kim fra en stilling som Director, Solutions Warehouses, hos DSV, hvor han var ansvarlig for etablering og drift af virksomhedens nye lagre i Danmark. Hans kompetencer og lederskab har været afgørende for optimering af logistikprocesser og implementering af innovative lagerløsninger.

"Jeg ser frem til at bidrage til FTZ's fortsatte vækst og til at arbejde sammen med teamet for at styrke vores logistikoperationer. Det er mit mål at sikre, at vi fortsat kan levere ekstraordinær service og support til vores kunder i hele Danmark," siger Kim Storbank

FTZ's CEO, Michael Gadegaard er glad for at få en så erfaren logistik mand med i ledelsen.

"Kims omfattende erfaring og hans track record for succesfuld ledelse inden for logistik gør ham til en værdifuld tilføjelse til FTZ. Vi er begejstrede for at have ham ombord og ser frem til de innovationer og den ekspertise, han vil bringe til vores logistikafdeling," siger Michael Gadegaard.

Kort om Kim Storbank
Kim Storbank, 55 år, bor i Silkeborg med sin kone og to børn. Han kommer fra DSV, hvor han har haft forskellige ledelsesroller inden for logistik og supply chain management. Han har også haft ledende stillinger hos Fiskars og Styromatic A/S, hvor han har demonstreret sin evne til at drive vækst og operationel effektivitet.

Kim Storbank er uddannet fra IBA Erhvervsakademi Kolding med en Associate's degree i business administration and management, suppleret med kurser fra University of Wisconsin-Madison. Han har en bred vifte af kompetencer, herunder driftsledelse, kontraktforhandling og optimering af forsyningskæden.Kim Storbank

Kontaktinformation
For yderligere information kontakt:
Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil +45 53 85 07 70

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net