FTZ Levering

Varebil_small

Med mere end 370 vare- og lastbiler, der er fordelt på over 1500 vareture pr. dag, leverer FTZ varer til autobranchen i hele landet. Vi leverer varerne mindst 4 gange dagligt, men flere steder er der mulighed for at få leveret op til 6 gange via et sindrigt system, der gør os utroligt effektive. Formålet med dette system er at støtte reparatørerne, så værkstedernes varelager nærmest er i forlængelse af FTZ's lager. Herfor bliver "Just In Time" levering et nøgleord for en effektiv værkstedsdrift.

FTZ er engrosleverandør til autobranchen, hvor vi kun leverer varer, der af kvalitet er på linje med de dele bilerne oprindeligt er bygget af, og i de fleste tilfælde fra samme leverandør og produktionslinie. FTZ konceptet, med levering direkte og kun til den professionelle autobranche, supporteres af stort set alle reservedelsproducenter, der også leverer direkte til samlebåndet på bilfabrikkerne.

FTZ kan levere over 100.000 forskellige varenumre direkte fra lager. Det samlede FTZ varelager er fordelt på alle afdelinger, hvor den største part er placeret på centrallageret i Odense, hvorfra der leveres over natten til alle afdelinger. Varer der ikke er på det regionale lager, kan bestilles fra centrallageret i Odense frem til klokken 18.00, hvorefter det leveres med første varetur næste morgen 50 steder i landet.  

 FTZ varebil
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net