FTZ Levering

 FTZ varebil

Med mere end 370 vare- og lastbiler, der er fordelt på over 1500 vareture pr. dag, leverer FTZ varer i hele landet. Vi leverer varerne mindst 4 gange dagligt, men du har flere steder mulighed for at få leveret op til 6 gange! Så vi vil faktisk vove at påstå, at vores lager nærmest er en forlængelse af dit eget lager. Derfor er det især vigtigt, at vi leverer hele tiden. Og det gør vi  - til tiden og hele tiden. 

FTZ er engrosleverandør til autobranchen, og vi leverer varer, der er af kvalitet på linje med de dele, bilerne oprindeligt er bygget af. I de fleste tilfælde fra samme leverandør og produktionslinie. FTZ konceptet, med levering direkte og kun til den professionelle autobranche, støttes af stort set alle reservedelsproducenter, der også leverer direkte til samlebåndet på bilfabrikkerne. Gennem os sparer du bare et mellemled. 

FTZ kan levere over 100.000 forskellige varenumre direkte fra lager. Det samlede FTZ varelager er fordelt på alle afdelinger, hvor den største part er på centrallageret i Odense. Fra Odense leverer vi over natten til alle afdelinger. Skulle der være varer, som ikke er på dit regionale lager, så bestiller vi dem blot fra centrallageret i Odense, og bestillinger helt frem til klokken 18.00 leverer vi med første varetur næste morgen 50 steder i landet.  

 
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net