FTZ forbrugsvare-setup

Forbrugsvare-setup

FTZ forbrugsvare-setup

FTZ’s forbrugsvare-setup hjælper værkstedet med overblikket over lageret. Det sikrer, at de rette tilbehørsprodukter kommer på regningen, så både mekaniker og bilejer kan følge med i arbejdet.

Et velassorteret autoværksted kan have op til 1.000 forskellige forbrugsartikler i form af clips, skruer, bolte, kabelbindere og så videre på lageret, og det kræver en mekaniker med overordentlig god ordenssans at holde styr på det hele - eller også kan han bruge FTZ’s forbrugsvare-setup, der let og elegant hjælper med overblikket.

FTZ’s forbrugsvare-setup holder styr på de mange små og store produkter hele vejen. Når de bliver lagt i de rigtige skuffer på værkstedet, når de bliver monteret i kundernes biler, og til sidst, når de havner som en udspecificeret post på regningen. På den måde kan både værksted og bilejer følge med i arbejdet. Og bilejeren får en bedre forståelse for, at der udover de nye bremseklodser også er brugt smådele som for eksempel kabelbindere til arbejdet.

I praksis er FTZ’s forbrugsvare-setup et opbevaringssystem til tilbehørsprodukter kombineret med stregkoder og en praktisk scanner. Når mekanikeren skal bruge en kabelbinder, en bolt eller en skrue, så kræver det bare et enkelt “bip” med scanneren i stedet for, at han skal gå og holde styr på, hvad han har brugt. Det er en let og praktisk måde at sikre, at både værksted og bilejer bevarer overblikket over arbejdet med bilen. Og ser mekanikeren, at det er ved at være tid til at bestille nye forbrugsprodukter hjem, så scanner han stregkoden på skuffen, og så kommer delene automatisk med i næste vareleverance.

Systemet gør det på den måde let at holde overblikket over lageret til glæde for både værksted og kunde: Der er styr på delene, de bliver ikke “udsolgt” og de er lette at finde frem, når de skal bruges.

FTZ’s forbrugsvare-setup sikrer også, at de dele, som mekanikeren bruger til arbejdet, bliver præcist noteret på kundens faktura. Det sikrer dels, at værkstedet rent faktisk får penge for de dele, der bliver brugt, og dels, at bilejeren får en regning, som han eller hun kan forstå og forholde sig til.

FTZ tilbyder alt inden for sikkerhedsudstyr og klargøring så bilen kan afleveres i pæn stand efter værkstedsbesøg. I FTZ’s forbrugsvare-setup er der konsulenter, som har en mangeårig erfaring i at vejlede værkstederne i at have de korrekte forbrugsartikler på hylderne. Desuden sikrer FTZ-konsulentens daglige kontakt med mekanikerne, at forbrugssortimentet hele tiden opdateres, som den danske bilpark udvikler sig.

Hvis du ønsker mere viden om FTZ’s forbrugsvare-setup er du velkommen til at kontakte din lokale FTZ konsulent.

 

 
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net