Serviceaftaler

serviceaftaler1 serviceaftaler2

Tryghed skaber tilfredshed

Fra service på bilen til streaming af musik og serier gælder det, at faste abonnementer skaber tryghed. Det sparer også bekymringer om at huske betaling og giver økonomisk overblik.   
Et enkelt blik på kontoudtoget eller PBS-oversigten er for de fleste en påmindelse om omfanget af faste udgifter og antallet af abonnementer. Faste aftaler er altid værd at overveje grundigt, for hvad er bare endnu en fast udgift, og hvad giver god mening? En af dem, der gør, er en Serviceaftale.
 
Service på bilen sikrer nemlig både, at bilen kører sikkert, og at fabriksgarantien bliver bevaret, fordi de faste serviceintervaller bliver overholdt. Desuden bliver udgifterne til service fordelt over året i små bidder. Der ligger også en indbygget tryghed i, at bilen kommer fast på det samme værksted, der kender den.
 
For værkstedet er de faste serviceaftaler også en tryghed, fordi det er en løbende indtægt og giver en stabil kunderelation. Værkstederne ved som alle andre forretninger, at faste kunder er værd at værne lidt ekstra om.

100% tryghed med udvidelse
Serviceaftaler dækker udgifterne til den faste service på bilen, men ikke når der opstår behov for reparationer. Det gør den udvidede version service- og reparationsaftaler til gengæld. Her er der indbygget både den faste service og de løbende udskiftninger af reservedele samt reparationer, der bliver udført, når de er nødvendige og uden, at det koster ekstra.

 
Med en service- og reparationsaftale kommer der ingen store og uventede regninger. For bilejeren eliminerer den faste aftale alle bekymringer. For værksteder, der tilbyder serviceaftaler og service- og reparationsaftaler, er der flere faste kunder i sigte, men der er også store fordele på det administrative område.

Alle vinder ved faste aftaler
Værkstedet kan få et administrations- og betalingsmodul til FTZ’s service- og reparationsaftalesystem. Det hele kan blive integreret med både kundestyringssystem og økonomisystem, så værkstedet får alt samlet ét sted. På den måde kan værkstedet beholde alle sine egne data, spare arbejdsgange og optimere værkstedets workflow.

 
Professionelle forretninger imødekommer moderne forbrugere, og det er derfor, faste aftaler og abonnementer vinder tiltagende frem. De faste rammer skaber stabilitet for alle parter, men ja, der er forskel på, hvor nødvendige abonnementer er.
 
Bilen er vigtig. Både at den kører stabil og sikkert, og at den ikke skaffer sin ejer for mange uforudsete udgifter på halsen. Derfor er Serviceaftaler og Service- og reparationsaftale en fornuftig fast investering.  
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net