FTZ App

FTZ-app2.jpg

App effektiviserer værkstederne

I en travl hverdag er det en stor lettelse at kunne klare det meste på mobilen, der altid er lige ved hånden. For værkstederne betyder det mere effektive arbejdsgange.

Som bilejer er det trygt at vide, at tiden bliver brugt både rigtigt og optimalt på værkstedet, og for indehaveren betyder det en sund forretning. For at hjælpe de professionelle værksteder til lettere arbejdsgange og optimering af tiden har FTZ udviklet en app, der gør alt lettere.
 
App’en er et tillægsprodukt, der både supplerer og er integreret med de øvrige digitale platforme fra FTZ. Med app’en kan mekanikeren klare rigtig meget fra mobilen i stedet for at skulle finde en computer at gøre det fra og dermed gå til og fra bilen, der bliver arbejdet på.

Let at håndtere sager i app
Funktionerne fungerer på tværs af app og onlineplatform, så de værksteder, der bruger FTZ+, kan håndtere sager. Direkte ved bilen på liften kan mekanikeren få adgang til bilens arbejdskort ved at søge på bilens sagsnummer eller scanne bilens nummerplade med mobilen. Så finder app’en selv frem til den aktuelle bil og arbejdskortet på den. Herfra er det let at tilføje for eksempel linjer med kørte kilometer, vareforbrug eller bemærkninger.
 
Når værkstedet får en bil ind med skader, kan mekanikeren tage billeder med mobilens kamera og føre dem direkte ind i sagen via app’en. Så er der billeddokumentation på sagen, der både kan blive brugt over for taksator i forsikringssager og sendt til bilejeren sammen med fakturaen for at vise, hvad der er blevet repareret på bilen.

Udvikling starter med overblik
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net