6/12-2022: FTZ investerer i totalleverandør af biludstyr

Avant Denmark styrkes til fremtiden

Avant Denmark – Biludstyr.dk, der tilbyder landets største sortiment inden for udstyr til biler, har solgt 70% ejerandel til FTZ. Dermed investerer FTZ i et nyt forretningsområde: biludstyr, og så endda med markedets førende på området.

Opkøbet vil være et tæt samarbejde mellem de to grossister, hvor Avant Denmark kører videre som selvstændig virksomhed i samme konstellation og med nuværende direktør / medejer Brian Thaysen ved roret. Virksomheden vil fortsat levere sit dynamiske sortiment til sine eksisterende kunder.

Om investeringen fortæller Sven Kristensen ”I FTZ kigger vi hele tiden ind i nye løsninger, der styrker forretningen og vores position på markedet. Investeringen i Avant Denmark lever i den grad op til det, da Avant Denmark er en professionel forretning, der leverer højkvalitets biludstyr til sine kunder.”

”Opkøbet er vigtigt, fordi det styrker vores fælles formåen og ikke mindst kompetencerne på et i forvejen komplekst marked. Og netop opkøb er en naturlig del af vores strategi,” fortsætter Sven Kristensen.

”Vi er hele tiden opsøgende i forhold til, hvad der rør sig i markedet, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste produkter til den bedste pris. Med opkøbet sikres fremtidig udvikling på områderne Avant shop-in-shop, Drop shipping, udlejnings-app, lagerhotel for vores kunder og andre spændende fremtidige tiltag. Det vil sige, at vores kunder kan forvente den samme høje kvalitet i vores produkter og den service & levering samt ihærdighed, de kender os for,” udtaler Brian Thaysen, Avant Denmark.

Mens Avant Denmark kører videre med forretningen og de ansatte som hidtil, træder Sven Kristensen ind som formand i bestyrelsen – netop med det formål at sikre den fremtidige udvikling.

Om FTZ Autodele & Værktøj A/S

˃         Danmarks største partner og leverandør til den professionelle autobranche.
˃         Leverer reservedele, værktøj, dæk og forbrugsvarer til de professionelle værksteder.
˃         50 afdelinger fordelt i Danmark, Færøerne og Grønland.
˃         Beskæftiger knap 1.200 medarbejdere. 370 varebiler distribuerer varer op til ti gange dagligt, fem dage om ugen i hele Danmark.
˃         Årlig omsætning på DKK 2,5 mia.
˃         FTZ Akademi tilbyder efteruddannelse og kursusforløb inden for teknik og værkstedsdrift til værksteder.
˃         Står bag landsdækkende værkstedskæder: AutoMester, AutoMester E+, CarPeople, Din Bilpartner, Hella Service Partner, DriveClever, 100% Autotjek, nosign, CarNetwork, Karosseri og Skadecenter, Bosch Car Service (i samarbejde med Bosch Danmark).

Om Avant Denmark – biludstyr.dk

˃         Totalleverandør af biludstyr og relaterede produkter
˃         Mere end 50.000 varenumre i sortiment
˃         Eksklusiv distributør af en lang række anerkendte brands
˃         Dag til dag levering til kunder over hele Danmark
˃         Egen produktion af måtter til bil, båd, camping og maskiner m.m.
˃         Højkvalitetsprodukter – derfor 3 års garanti på alt!

For yderligere information

Sven Kristensen: sven.kristensen@ftz.dk, tlf: +45 25 44 43 22

Brian Thaysen: bt@biludstyr.dk, tlf: +45 40 13 94 00

 Avant
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net