Viskerblade

Viden vi deler 1.jpg  Viskerblade.jpg

Optimal sigtbarhed afgør sikkerheden

Viskerblade er blandt de reservedele, der er allervigtigst for sikkerheden, for uden fuld sigtbarhed er det svært at følge med i trafikken. Desuden er det irriterende at køre i en bil, hvor viskerbladene ikke fungerer optimalt, så det er en god ide at vælge de rigtige.
De fleste bilejere får skiftet viskerblade hos deres mekaniker, og det er af flere årsager fornuftigt. Dels kan det være svært at gennemskue hvilke viskerblade, der er de bedste til den pågældende bil, og dels er en mekaniker professionel og vant til at montere dem.

Selv om værkstedet tager sig af det hele, er det rart at vide, hvilke viskerblade der er på bilen, for lige som ved alle andre reservedele kan kvaliteten variere. Både ved viskerblade og alle andre reservedele bør enhver bilejer være opmærksom på, om produktet lever op til OE-krav, altså bilproducenternes krav. Det er nødvendigt for at bevare fabriksgarantien.

FTZ anbefaler
Ved at vælge de kendte og veletablerede mærker er der som regel garanti for, at produkterne lever op til alle OE-krav, men for at kunne tilbyde værkstederne konkurrencedygtige alternativer har FTZ fået flere og flere private label produkter – herunder nu også viskerblade.

ProMeister viskerblade er derfor den serie, FTZ anbefaler, fordi den lever op til alle bilproducenternes krav. FTZ har som en del af Mekonomen-koncernen fået mulighed for at tilbyde serien, der er udviklet med fokus på en kombination af høj kvalitet og prisbevidsthed.

Godt gennemtestet
ProMeister viskerbladene er testet og afprøvet i USA. Det sikrer, at viskerbladene er udviklet med hensynstagen til vekslende vejr- og vejforhold, fra brændende sol til minusgrader og salt på vejene.

Ved at vælge ProMeister viskerblade er der altså garanti for kvalitet – og så er det nemt. Det er det især på grund af adaptorerne; altså de clips, viskerbladene bliver fastmonteret med. Korrosionsbeskyttelse, gummi med optimal performance og lang levetid samt solide sammenføjninger er standard.

Passer til 70% af bilparken
Viskerblade kommer normalt i sæt, mens ProMeisters kommer enkeltvis, hvilket gør produktet mere fleksibel. I sammenligning med andre serier af viskerblade kan ProMeister med et udvalg på 20 varenumre erstatte over 100 varenumre i sæt. Værkstederne kan dermed reducere deres varelager med 80 procent.

Reservedele, der letter håndteringen på værkstederne, kommer i sidste ende bilejerne til gavn. ProMeister fås indtil videre til både person-og varebiler i et sortiment, der dækker 70 procent af den danske bilpark. FTZ anbefaler serien til alle værksteder og bilejere, der lægger vægt på optimal sigtbarhed og sikkerhed.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net