macsRemote

macsremote2macsremote1

macsRemote

Nyt stykke værktøj sætter værkstedet i stand til at få adgang til originale diagnosetestere. Dermed slipper værkstedet for at bruge penge på forskellige diagnosetestere til hvert enkelt bilmærke.

Når en lampe begynder at lyse i bilens instrument, så kører bilejeren på autoværksted, hvor mekanikeren hurtigt kan finde ud af, hvad der er galt, og hvad der skal gøres for at få bilen tilbage på vejen. Men oftere og oftere oplever mekanikerne, at værkstedets egen diagnosetester ikke kan finde de korrekte fejl på bilen, eller at der ikke kan nulstilles eller initialiseres noget efter endt reparation. Diagnosetesteren har ikke fuld understøttelse af data til den pågældende bil.

For en sikkerheds skyld
Problemet er, at bilfabrikanterne med vilje gør bilernes elektroniske systemer mere og mere indviklede og svært tilgængelige ‘udefra’. Det gør fabrikanterne af sikkerhedshensyn for at gøre bilerne sværere at ‘hacke’ til glæde for bilisten. Bagsiden af udviklingen er så, at værkstedet pludselig skal investere i særlige testere til de forskellige bilmærker.

Det kan hurtigt blive en uoverskuelig og dyr opgave på et frit værksted, der servicerer alle slags bilmærker, hvis mekanikerne skal have adgang til originale testere til dem alle.

Multiværktøj
Nu kan værkstederne i stedet anskaffe sig en macsRemote. Det er et modul, der forbinder bilen med en original diagnosetester i de tilfælde, hvor værkstedet ellers har brug for en tester, der kun er beregnet til det pågældende bilmærke. Dermed lukkes mange af de huller på værkstedet, hvor reparationer ellers ville blive vanskelige.

En macsRemote kan kobles direkte til bilens OBD-diagnosestik, hvorefter mekanikeren kan logge ind på sin bruger på den tilhørende platform, og herigennem bestille den opgave han eller hun gerne vil have udført.

Fra nøgler til anhængertræk
MacsRemote tilbyder en lang række muligheder inden for kodning, som man kan komme ud for ikke er muligt med en eftermarkedstester. For eksempel er det muligt at kode nye nøgler eller at tilkode originale anhængertræk.

Strøm nok
Mens macsremote er tilkoblet bilen, er det vigtigt, at der ikke er udfald eller dyk i spændingen på bilen, og derfor skal man have en tilhørende billader til opgaven. Det skal være en lader, der har en ”buffer-funktion”, som sikrer, at den kan opretholde spændingen på bilen under et højt strømforbrug og i længere tid ad gangen.Derudover tilbyder macsRemote en række services i forbindelse med vedligehold af bilerne, for eksempel nulstilling af service, overførsel af servicedata eller kalibrering af kamera og radar. MacsRemote virker lige nu til omkring 20 forskellige bilmærker.

Ønsker du at høre mere om macsRemote, kan du kontakte din lokale FTZ konsulent eller FTZ afdeling.

 I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net