Promeister - Værktøj der optimerer værkstedet

Promeister 1.jpg Promeister 2.jpg

Værktøj der optimerer værkstedet

Det er ikke ligegyldigt, hvilket værktøj værkstedet bruger, for det rigtige udstyr er med til at optimere arbejdsgange, så service og reparationer bliver gennemført med kvalitet og effektivt. 

En mekanikers arbejde er ikke, hvad det har været, for teknologi afløser i højere og højere grad mekanik. En moderne bil har hundredvis af computersystemer, og alt fra værkstedernes udstyr til bilernes reservedele bliver konstant optimeret.

Kernen i en moderne mekanikers arbejde er dog stadig godt håndværk, og derfor er godt værktøj særdeles vigtigt for dem, der vil være med i front. Som landets største leverandør til de professionelle værksteder har FTZ derfor fokus på at tilbyde værktøjsløsninger, der letter mekanikernes hverdag, hvad der i sidste ende kommer bilisterne til gavn.


Orden giver effektivitet
En af de mest gennemtænkte løsninger på området er ProMeister værktøj, der gør arbejdet på værkstedet mere effektivt. Serien spænder over alt det værktøj, der kan sikre, at værktøjets opgave altid bliver udført korrekt, så slutkunden med ro i sindet kan overlevere sin bil til mekanikeren.

Et værksted, der benytter godt værktøj, har de bedste forudsætninger for at udføre opgaven med kvalitet og effektivitet, så bilen hurtigt kommer ud og køre igen. ProMeister består af almindeligt håndværktøj samt værktøjsvogne med gennemtænkte indlæg, hvor hvert værktøj har sin plads, så mekanikeren nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over hvilket værktøj, der ligger i skuffen.

Specialopgaver kræver særligt værktøj
Specialværktøj letter specifikke arbejdsopgaver på en bil og sikrer samtidig, at det bliver udført kvalitetsmæssigt korrekt og mest effektivt hver gang. Det kan for eksempel være værktøj til nem afmontering af hjullejer, der nogle gange kræver hydraulikværktøj at fjerne.

Værkstedet kan også have brug for præcisionsværktøj som momentnøgler, der blandt andet sikrer, at hjulene på bilen bliver skruet tilstrækkeligt solidt fast. Værktøjsprogrammet dækker over et stort sortiment af låsebolttoppe, som bruges til fælge, til de fleste gængse mærker på det danske marked - så mangler der en specialtop til låsebolte, er der hjælp på det lokale værksted.

Klar til fremtiden og el-bilerne
På de frie værksteder er det allerede tydeligt, hvilken vej udviklingen kører, for flere og flere elbiler ruller ind gennem portene. ProMeister har udviklet en særlig serie af værktøj til el- og hybridbiler for at understøtte det stigende behov for reparation, der er og især kommer i dette marked.
 
Da det kræver særlige kompetencer at håndtere el- og hybridbiler, tilbyder FTZ Akademi både uddannelse og en decideret El- og Hybrid uddannelse og certificering til de værksteder og mekanikere, der vil håndtere fremtidens biler.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net