Skadesrapport

Skadesrapport1.png Skadesrapport2.png

De frie værksteder klarer forsikringssagerne

Klar forsikringssager i et snuptag
Med et nyt modul i kunde styringssystemet FTZ+ er det blevet endnu lettere at håndtere forsikringssager. I det nye modul som hedder Skadesrapport.dk kan du se Forsi rapporter, bestille skades-og reservedele, oprette arbejdskort – og meget mere.
Kundestyringssystemet FTZ+ bliver konstant udviklet og udvidet for at gøre hverdagen ude på værkstederne så let som muligt. Den seneste tilføjelse er modulet Skadesrapport.dk. Som altid er der tænkt i integration med andre funktioner og systemer for at skabe både flow og effektive arbejdsgange med det overordnede mål at optimere din tid og dermed din forretning.

Effektiv varebestilling
I Skadesrapport.dk er der adgang til forsikringsselskabernes integrerede skadeopgørelsessystem Forsi, hvor du let kan finde den relevante og godkendte Forsi-rapport. Her har taksator sørget for, at alle skades- og reservedele er listet op, og med et enkelt klik kan du bestille dem alle.
 
Hvis du ønsker det, har du undervejs også mulighed for at vælge mellem OE dele, alternative dele eller brugte dele, som FTZ naturligvis leverer. Din bestilling ryger direkte til FTZ. Du har også mulighed for at bestille skaringsvejledning, hvis du har abonnement til karosseri- og skadeskonceptet og ellers kan du hurtig blive oprettet.

Lettere administration
I det hele taget letter Skadesrapport.dk dine arbejdsgange. Du kan nemlig også vælge din kunde i FTZ+ og ud fra rapporten oprette et arbejdskort på sagen. Her kan du se billederne fra rapporten samt alle linjer og enten importere dem samlet eller kun de udvalgte, du ønsker. Mindst lige så vigtigt er det, at du på denne måde kan være 100 procent sikker på, at alle dele bliver faktureret til din slutkunde, fordi du har importeret dem på arbejdskortet.
 
Med Skadesrapport.dk får du generelt mere tryghed og meget mindre administration. Når værkstedet har færdiggjort reparationen, godkender du blot arbejdskortet. Så bliver alle linjer automatisk overført til faktura-kladden, så du kan afslutte forsikringssagen. På den måde kommer du nemt og sikkert fra start til slut.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net