Caliper med ramme

Caliper m. ramme.jpg

Ramme sørger for sikre bremser - og sparer dig for tid!

Sikre bremser står formentlig øverst på listen for de fleste billister, men de færreste forholder sig til den ramme, der sikrer, at bremseklodserne sidder korrekt monteret.  
Står man overfor at skulle skifte sine bremser, er det godt at vide, at der findes et produkt, der sikrer korrekt montering og godt arbejdsmiljø i samme ombæring. Det optimale og professionelle valg er at få en bremsecaliper med renoveret ramme.
 
Bilens bremsecaliper er en del af bremsen, og den skal typisk udskiftes ved tredje eller fjerde skift af bremseklodser. Bremsecaliperens ramme holder bremseklodserne fast og har derfor en meget vigtig funktion. Normalt bliver denne ramme rengjort ved slibning eller vask, men det er ikke optimalt, og nu er der et attraktivt alternativ.

Øget sikkerhed med lille investering
I en caliper med ramme sidder bremseklodserne mere stabilt, fordi det for mekanikeren er lettere at montere bremseklodserne i en ramme direkte fra leverandøren. Rammen gør en stor forskel for sikkerheden og er en lille investering på selve reservedelen, der hurtigt giver gevinst for både kunde og værksted.
 
Kunden vil opleve et bedre produkt med øget sikkerhed og undgår støj fra bremserne. For værkstedet er det en fordel at vælge caliper med ramme, da medarbejderne undgår dårlige arbejdsstillinger ved vask og rens af gamle calipre.

Flere fordele for værkstedet
Typisk sparer værkstedet tid ved hver enkelt montering ved at vælge en bremsecaliper med ramme. Før dette var en mulighed, rensede værkstedet altid den gamle ramme, hvor der opstod stålstøv i luften. Ved at undgå denne arbejdsgang, forbedrer værkstedet sit arbejdsmiljø og sparer samtidig tid, fordi bremsecaliper med ramme både er lettere og hurtigere at montere på bremsesystemet.
 
Når værkstedet bestiller en caliper med ramme, returnerer de den gamle caliper og ramme, som så indgår i en genbrugsproces, hvor leverandøren nænsomt renser og behandler de brugte enheder. På den måde bliver materialerne udnyttet og levetiden optimeret.
 
Ved at vælge bremsecaliper med ramme kan bilejeren se frem til bremseskift, der frem for alt øger trafiksikkerheden, men også gavner både arbejdsmiljø og miljøet generelt.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net