Online Booking

Frihed til at vælge selv

Alle har efterhånden opdaget friheden ved at handle på nettet. Også autoværkstederne har taget ønsket om tilgængelighed 24/7 til sig, og de fleste tilbyder nu online booking.

Under landets nedlukning i første halvår af 2020 gik noget i stå, mens andet voksede, i særdeleshed online handlen. Enhver forbruger sætter pris på at kunne få opfyldt sine ønsker hjemme fra sofaen og på mobilen, uanset om årsagen er bekvemmelighed eller nødvendighed.

Viden - Online Booking graf

Det har de danske autoværksteder også set og imødekommer med online booking, der er for alle med behov for frihed til selv at vælge, hvor som helst og når som helst.

Book service 24/7
Online booking er en service, værkstederne tilbyder deres kunder, så bilejeren kan bestille tid til service, syn eller andre besøg på værkstedet, hvor og hvornår det passer dem. Det er dog ikke kun bilejerne, at online booking kan betale sig for. Det kan det i særdeleshed også for værkstederne.

Med online booking tilbyder værksteder deres kunder en service, der er forventet af et professionelt og moderne værksted, men det frigiver også tid. Fordi kunderne selv bestiller tid til besøg, booker lånebil og afkrydser bilens behov online, behøver værkstedet ikke bruge lige så meget tid på at passe telefonen men kan bruge tiden på bilerne eller andre opgaver, der optimerer og skaber værdi på værkstedet.

Systemer skaber sammenhæng
Online booking kan spille sammen med en lang række andre digitale systemer fra FTZ. Det gælder både diverse økonomi- og administrationssystemer, hvortil data fra online booking bliver overført, så alt fra registrering af opgaver til fakturering af kunder bliver lettere for værkstedet. Det kommer i sidste ende også slutkunderne til gavn, fordi der bliver frigivet tid til kerneforretningen – kundebetjening, service og reparation af biler.

Generelt gælder, at jo mere integreret værkstedets digitale løsninger er med hinanden, jo mere kører forretningen automatisk og effektivt, og jo bedre overblik bliver der skabt.

Viden - Online Booking

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net