Telematik

Telematik1.jpg  Telematik 

Styr på bilen på afstand

Med telematik løsninger bliver der holdt styr på bilens tilstand på afstand. Det skaber tryghed for bilejerne og tættere kunderelationer for værkstederne.

Moderne biler er forenklet sagt sammensat af computere, og derfor er det muligt at monitorere dem på afstand. Det kan være hensigtsmæssigt fra afstand at kunne lokalisere fejl, der pludselig opstår, og det er muligt med telematik løsninger.

Bilejeren vil også automatisk blive påmindet om service og vil blive kontaktet af værkstedet, hvis de registrerer uregelmæssigheder. For de professionelle værksteder er en proaktiv tilgang udtryk for seriøs service. Telematik løsninger er også loyalitetsskabende, og det er frem for alt forebyggende vedligeholdelse af bilen.

Fuldt overblik
Med telematik løsninger bliver alle data på bilen opsamlet og overført til et overvågningssystem til værkstedet og for eksempel større erhvervskunder, der råder over en større bilpark og selv vil kunne administrere bilerne. Som regel vil det altid være hensigtsmæssigt at outsource servicekoordinering til et professionelt værksted, der kan håndtere de mange indkomne køretøjsdata.
 
For værkstedet skaber de digitale værktøjer et fuldstændigt overblik over alle kunder og biler. Det gør det muligt at kunne håndtere reparationer hurtigt og effektivt, og endda at kunne yde fjernservice, fordi de specifikke data på fejl er tilgængelige. Endelig giver det mulighed for at planlægge servicebesøg. Det giver bekvemmelighed for kunderne og sikrer, at værkstedet altid yder den bedste service overfor bilejerne.

Maksimal effekt
Ved at kombinere telematik løsninger med faste serviceaftaler, online booking og andre digitale løsninger, opnår værkstederne optimal effekt. Digitaliseringen giver bilejerne frihed, tryghed og bekvemmelighed, og forretningsmæssigt skaber det overblik og fuld udnyttelse af ressourcer.

De datatekniske løsninger maksimerer køretøjets oppetid, reducerer nedbrud og skaber øget sikkerhed samt sikrer overholdelse af serviceplaner. Med telematik løsninger er al digital dokumentation samlet ét sted og skaber lettere kommunikationen gennem videoer og beskeder mellem bilejere og værksted.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net