Det siger vores elever

Elev3.jpg

“Det bedste, ved at være elev hos FTZ, er, at man er en del af teamet, man er ikke ”bare” elev. Du har ansvar, og der stilles krav til dig. Derudover er det en virksomhed, hvor der er øje på dig, og hvor du kan være dig selv og finde den rigtige vej for dig. Der er højt til loftet og masser af rummelighed til at takle evt. udfordringer. Dette, synes jeg, er af stor værdi hos FTZ, at man trods personlige udfordringer kan finde en vej frem, og de ønsker at udlære et helt menneske, som skal klædes på til arbejdslivet. Giver du lidt til virksomheden, får du så meget mere tilbage.”

Karoline Skov Christensen – Indkøbselev, FTZ Odense, 1. august 2018 – 31. juli 2020

 

 Elev2.jpg

“Jeg valgte at blive elev hos FTZ, fordi jeg ønskede en solid start i bilbranchen. Den første tid hos FTZ var meget spændende. Der var meget, der skulle læres, men jeg blev hurtigt sat ind i tingene. At være elev i FTZ er super spændende, og man lærer noget nyt hver dag. Det bedste, jeg har lært, er, hvor vigtigt det er at arbejde sammen som et team og spørge om hjælp, hvis man er i tvivl”

Nikolaj Bengtson – Handelselev, FTZ Nykøbing Falster, 2. januar 2019 – 31. december 2020

 

 Elev1.jpg

"Jeg valgte at blive elev hos FTZ, fordi de kunne tilbyde mig en spændende oplæring inden for lager og logistik og ikke mindst et fantastisk sammenhold mellem kollegaer og venskaber for livet. Det vigtigste, jeg har lært i FTZ, er at kunne samarbejde med kollegaerne, respektere hinanden og at selvom man er presset med arbejdsopgaver, skal der stadig være plads til at være i godt humør og være smilende." 

Loghman Smail Sarzaly – Lager- og Logistikelev, Vejle, 22. juli 2019 – 21. januar 2022
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net