Bliv elev hos FTZ

Bliv elev

Der findes lige så mange karriereveje, som der findes mennesker – ingen mennesker er ens, og derfor vælger vi heller ikke ens karriereveje.

FTZ er en mangfoldig virksomhed, hvorfor vi tilbyder en vifte af forskellige elevuddannelser, hvor vi sørger for, at du kommer godt fra start og bliver fagligt og personligt klædt på til din videre karriere.

Handelselever med speciale i salg – brancheretning Auto
Som handelselev hos FTZ bliver din uddannelse rettet mod autobranchen, og under uddannelsen vil du erhverve faglige specialkompetencer rettet mod et job i en handelsvirksomhed i autobranchen.
Dine skoleophold finder sted på Business College Syd i Mommark, der er den skole, der uddanner flest elever til autobranchen.

Du kan blive handelselev i en af vores 51 afdelinger fordelt i hele landet.

Indkøbselever
Som indkøbselev vil du komme i berøring med en række indkøbsdiscipliner. Du får gradvist selvstændige arbejdsopgaver og dermed mere ansvar.
Dine skoleophold vil finde sted på det anerkendte Business College Syd i Mommark, som tilbyder mange spændende specialefag.

Du kan blive indkøbselev på vores hovedkontor i Odense.

Lager-/Logistikelever
Som lager-/logistikelev gennemgår du en praktisk uddannelse, hvor du hurtigt vil blive en naturlig del af dagligdagen og et team, der vil lære dig alle de vigtigste discipliner og udfordringer, man møder inden for varemodtagelse, -pluk og –forsendelse.

Du kan blive lager-/logistikelev i en af vores 51 afdelinger i hele landet. Uddannelsen foregår i samarbejde med din lokale erhvervsskole.

Andre elevuddannelser
Fra tid til anden har vi andre typer elevstillinger åbne. Hold godt øje med de sociale medier og vores hjemmeside.

Se om vi har en ledig elevstilling her
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net