FTZ Messe 2021

10. og 11. november (onsdag kl. 15.00 - 22.00 og torsdag 13.00 - 22.00)

FINALLY – så kort kan det siges.


Endelig er det igen blevet tid til den årlige store FTZ Messe i Odense Congress Center. Derfor er det med stor glæde og spænding, at vi igen slår dørene op til vores FTZ Messe den 10. og 11. november – årets største fagmesse for autobranchen på dansk grund. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og reserver dagene, så du ikke går glip af årets højdepunkt inden for autobranchen.

Vi glæder os til at samle branchen endnu engang til et brag af et par dage fyldt med dialog og inspiration – selvfølgelig krydret med en masse gode tilbud. Opbakningen fra vores mange leverandører har igen i år været overvældende både fra de danske såvel som de udenlandske, og de glæder sig til at præsentere deres mange produkter, services og tiltag for dig.

Hos FTZ har vi også arbejdet intenst på en masse nye tiltag og spændende nyheder, som vi også glæder os til at præsentere for jer.

Så der er masser at se frem til – det kommer ikke til at gå stille for sig. Vi løfter ikke sløret for det hele endnu.

FTZ Event app
Vi udkommer i år med en helt ny event app, som vil være tilgængelig til både iOS samt Android.
Appens formål er at klæde dig godt på til årets messe.

Grøn Viden
Dertil har vi også for nyligt lanceret en ny totalløsning hos FTZ, Grøn Viden, hvor vi har samlet alt viden, uddannelse, sparring og erfaring, certificering og meget mere, så du bliver klar til at servicere fremtidens biler og kunder. Find vores store Grøn Viden stand på messen i Orange hal - kig forbi og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig ind i fremtiden.
        I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net