FTZ Fagmesse 2020 går online

FTZ fagmesse 2020 går online!

Som vi tidligere har meldt ud, har vi aflyst vores fagmesse 2020 set i lyset af årets situation med COVID-19 i Danmark. Vi har på det seneste set, hvordan vores samfund stadig er sårbart for dannelse af nye smittekæder, hvorfor vi må agere ansvarligt for at være med til at begrænse dette. MEN - selvom den fysiske messe må aflyses, har vi stadig mange gode tilbud til vores kunder, og vi har derfor besluttet at holde en ONLINE MESSE.
Fordi vi ikke finder det forsvarligt at samle så mange mennesker til en messe, tager vi som virksomhed det ansvar at minimere alle former for forsamlinger, men det betyder ikke, at vores kunder skal snydes for gode tilbud dette år i november. Tværtimod mener vi, at der er ekstra brug for ekstra gode tilbud i år, og derfor har vi besluttet at holde online messe hele november måned. Det betyder, alle de velkendte messe-tilbud gælder en hel måned!

Online messe betyder online tilbud

Alle tilbud sendes ud til vores kunder på mail i vores messeavis - de gælder hele måneden! Oveni købet sender vi også dagstilbud ud, som kun gælder den ene dag. Alle tilbud findes på webkataloget og sendes ud på mail direkte til kunderne. Det er derfor ekstra vigtigt, at vores kunder er tilmeldt vores nyhedsmail. Det gør man på webkataloget under "administration" og "aktuelle tilbud".

Vi håber, at alle vores kunder vil tage godt imod dette tiltag, som både er sundhedsmæssigt forsvarligt og samtidig sikrer gode tilbud - og så håber vi, at vi kan vende stærkt tilbage med et brag af en messe i 2021!

Messe2020.jpg
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net