FTZ Fagmesse 2020 AFLYSES

FTZ Fagmesse 2020 aflyses grundet COVID-19
Set i lyset af den seneste udvikling med COVID-19 i Danmark har vi i FTZ valgt at aflyse dette års fagmesse, der var sat til afholdelse d. 04.-05. november 2020 i Odense Congress Center. Vi kan ikke spå om fremtiden, og vi har på det seneste set, hvordan vores samfund stadig er sårbart for dannelse af nye smittekæder, hvorfor vi må agere ansvarligt for at være med til at begrænse dette.

Det er med stor beklagelse og ærgrelse, at vi meddeler dette, men vi mener, at vi som virksomhed bør tage et ansvar, og vi ser det ikke som sundhedsmæssigt forsvarligt at gennemføre årets messe. Vi har tidligere samlet godt og vel 11.000 kunder, leverandører og medarbejdere under samme tag i løbet af messedagene, hvilket er en for stor risiko at tage i en tid med corona.

Vi ved, at det for mange er en stor årlig begivenhed, hvor vi på tværs af landet, samles til nogle hyggelige, lærerige og sjove dage i Odense med autobranchen som omdrejningspunkt. Derfor er vi i fuld gang med at arbejde på en alternativ løsning, hvor vi stadig kan præsentere produktnyheder og de mange gode tilbud og serviceydelser, der hvert år præsenteres for på messen. Vi er klar over, at det aldrig bliver det samme som den messe, men vi vil gøre vores absolut bedste for at lave alternative spændende tiltag.

Mere information følger, når vi har den endelige plan på plads.

Vi håber på forståelse for vores beslutning – det sundhedsmæssige hensyn må sættes først. Vi vil gøre alt for at komme stærkt igen næste år, hvor situationen forhåbentligt er en anden.

 

Med venlig hilsen

 

Sven Kristensen

Adm. direktør / CEO

 
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net