Classic Race Aarhus 2020 UDSÆTTES

I en svær tid hvor COVID-19 har sat sit aftryk på hele det danske samfund, og hvor alle opfordres til at tage situationen alvorligt, har Classic Race Aarhus netop meddelt, at CRAA 2020 bliver udsat til 2021. Det er den store uvished omkring situationen samt et ønske om at bakke op om regeringens og myndighedernes påbud, der ligger til grund for beslutningen – og vi bakker i FTZ fuldt op om denne beslutning. CRAA 2020 skulle have været afholdt d. 15.-17. maj og er nu blevet rykket til d. 28.-30. maj 2021.

Det er enormt ærgerligt, at situationen med COVID-19 fører dette med sig, da det er et årligt arrangement, vi altid ser meget frem til. FTZ har deltaget i CRAA siden 2010 i Mindeparken, og har år efter år kunne udvide FTZ pitten takket være de mange deltagende. Med mere end 5000 fantastiske kunder, der kommer med familien for at nyde racerløb, samvær og branchekolleger med fuld forplejning i FTZ pitten, har det være en enorm fornøjelse og succes hvert eneste år!

Det vigtigste er trods alt vores alles sundhed, og Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus udtaler sig: ”Det er med tungt hjerte, at vi må udsætte årets løb, men der var ikke mere at gøre. Vi har i døgndrift afsøgt alle muligheder, men vi kunne ikke forsvare at afholde festivalen. Det vigtigste for Classic Race Aarhus er sikkerhedshensynet til vores gæster, kørerne, samarbejdspartnere, leverandører og ikke mindst vores 1.000 fantastiske frivillige.”

Hvis du vil læse hele meddelelsen fra CRAA, kan det gøres her:

https://www.craa.dk/nyheder/classic-race-aarhus-udsaettes-til-2021/

Har du allerede købt din billet til CRAA 2020 gennem FTZ, refunderes disse selvfølgelig ved, at vi krediterer billetterne på din FTZ konto igen.

Tak for jeres forståelse – vi håber, at Danmark snart kan vende tilbage til en almindelig hverdag, hvor vi igen kan samles i hyggelige rammer.

Hjemmeside CRAA stor.jpg
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net