Vores Kunder

ftz-kunder.png

FTZ har Danmarks Bedste Kunder

FTZ's kunder stiller store krav til autobranchen, og vi har altid den målsætning, at vi skal yde det ekstra, som kunderne ikke forventer (men som dækker Deres behov). Vi tror på, at en åben dialog med kunderne skaber de bedste og stærkeste resultater, hvorfor vi tager udgangspunkt i kundernes behov. På den måde er kunderne med til at sørge for, at FTZ altid yder sit bedste.

Der findes ikke to ens kunder
Vores kunder er ikke ens, men fælles for dem alle er, at de har store forventninger til FTZ's leveringsevne, og vi altid kan levere varer af høj kvalitet. Dette er to vigtige fokusområder for os, og det efterleves dagligt hos både ledelse og medarbejdere.

Derudover kan behovet være forskelligt mellem de enkelte kunder, og derfor forsøger vi altid at udvikle os, så vores kunder hele tiden oplever, at deres forretninger er prioriteret højst, og nye muligheder tilpasses efter de enkeltes behov. Vi forsøger altid at skabe langsigtede relationer med kunderne, da dette skaber en stærkere helhed hele vejen rundt. Vi ønsker altid nye kunder velkommen hos FTZ, men det er vigtigt for os at beholde og videreudvikle på vores eksisterende kunder.

Der bliver derfor altid lagt vægt på tillid og respekt i vores samarbejde med kunderne, da de står med det udførende arbejde, og ved hvor behovet og manglerne er.

Kort sagt, ønsker FTZ at være den stærkeste samarbejdspartner indenfor autobranchen, for sammen kan vi skabe nye muligheder.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net