Tilbageblik på FTZ Fagmesse 2019

FTZ Fagmesse 2019
Odense Congress Center
Den 6. og 7. november.

TAK FOR OPBAKNINGEN TIL VORES FAGMESSE.

Året går snart på hæld – og hos FTZ har vi netop afsluttet vores største event på året: FTZ Fagmessen 2019, som er samlingspunktet for hele den danske autobranche.

Det har været en utrolig messe med en masse indtryk, dialog, inspiration og fagligt højt niveau, og vi hos FTZ vil gerne sige en stor tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere for den flotte opbakning. Allerede inden åbningstid stod vores gæster i kø og ventede kun på, at dørene blev åbnet til 11.700 m2 udstilling.

Vores udstillere var i den grad med til at danne de perfekte rammer for en fantastisk messe, der var vel besøgt begge dage i Odense Congress Center. Det er utroligt at gå blandt de besøgende og lytte til den intense autostemning og se de glade ansigter blandt alle udstillere, besøgende samt FTZ ansatte.

Messens tema i år var: Fremtiden er i morgen

Vi skal som leverandør og sparringspartner være med til at føre branchen ind i fremtiden samt være med til at berige vores kunder med den nyeste viden og uddannelse, som skal være med til at sikre vores kunder i fremtiden.

Et af messens hovedbudskaber var at vise de trends, vi følger, herunder convenience, bæredygtighed og digitalisering, der samler Danmarks bedste værksteder. Det er vigtigt for os at levere viden og uddannelse, der løfter værkstedernes forretningsevne og kompetenceniveau, og som sikrer, at værkstederne kan imødekomme fremtidens krav og udvikle sig i takt med markedet.

Derfor havde messen også stor fokus på den digitale verden, som skal optimere værkstedernes forretning samt hverdag - så værkstederne møder sine kunder der, hvor de er 24/7/365 – nemlig online.

Derudover kommer alle produktnyhederne inden for både værktøj og reservedele, som vores mange udstillere var dygtige til at præsentere for vores gæster.

Som noget nyt i år havde vi i samarbejde med Odense Congress Center sørget for, at maden som blev i overskud fra messen, den kunne vi donere til sociale hjælpesteder i Odense, så deres brugere kunne få gavn af den lækre mad – og vi kunne undgå for meget madspild og tænke bæredygtighed ind i vores messe også.

Husk fremtiden er i morgen – og der er vi der også.

På glædeligt gensyn til næste år i Odense Congress Center den 4. og 5. november, hvor vi igen vil stå klar til at slå dørene op til 2 dage med teknisk viden, dialog og gode tilbud.

Messe1 Messe3Messe4 Messe2
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net