FTZ-messe 2022

Kære kunde

Så skal vi til det igen! Den 9. og 10. november 2022 byder vi velkommen til Danmarks største fagmesse inden for autobranchen.

Nyhed
Som noget nyt har vi i år tilføjet en hal fyldt med viden, inspiration og udvikling. Her kan du bl.a. blive klogere på Digitale Løsninger, Workshop 365 og få en snak med FTZ Akademi. Du kan også få en hjælpende hånd, hvis der er noget, du har brug for at få vist i den nye FTZshop. Du finder det hele i Grøn hal.

Derudover introducerer vi Messe Talks, hvor vi inviterer forskellige fagpersoner til at holde små oplæg. Følg med på Facebook, LinkedIn, nyhedsmail og i FTZ Event-appen for løbende introduktion af vores oplægs­holdere, samt information omkring messen.

Tilmelding
For at få adgang til årets messe er det vigtigt, at du bestiller dine billetter via FTZshop eller Webkataloget, uanset om du kører selv eller tilmelder dig buskørsel. Vi åbner op for bestilling i oktober, så hold øje med banneret på forsiden. Forhør dig i din lokale FTZ-afdeling, om der arrangeres buskørsel fra dit lokalområde.

Vi ser frem til endnu en gang at samle autobranchen til hyggeligt samvær, inspiration og gode tilbud. Så tag dine kolleger under armen og kom og mød os på årets FTZ-messe.

Vi glæder os til at se dig.


        I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net