FTZ Fagmesse 2018

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

TAK FOR OPBAKNINGEN TIL VORES FTZ FAGMESSE. 
FTZ vil gerne sige en stor tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere for den flotte opbakning ved vores fagmesse i år. Der var en intens autostemning og glade ansigter at spotte blandt alle udstillere, besøgende samt FTZ ansatte.

Vi er både glade og stolte - men samtidig også ydmyg over at kunne sige, at messe igen i år har været en kæmpe succes. Rekordmange udstillere og hallerne fyldt til bristepunktet med gæster begge dage skabte de perfekte rammer for dette års messe. Allerede inden messens åbningstid begge dage stimlede folk sammen i kø ved indgangen og ventede på, at dørene gik op, hvor de blev budt velkommen af vores FTZ personale.

Messen skal opleves og kan ikke beskrives med ord – at gå ned gennem hallerne og se de mange gæster kigge interesseret på de forskellige stande og produkter og samtidig høre en summen af den dialog, som er på messen – det bevidner blot at FTZ Messen er samlingspunktet for branchen, hvor ansigter mødes, ord og viden udveksles og relationer skabes og udbygges – det må bare opleves.

Vi glæder os allerede til 2019, hvor vi igen slår dørene på til endnu en FTZ Fagmesse den 6. og 7. november i Odense Congress Center.

På glædeligt gensyn i 2019

Messe2018


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net