Copenhagen Historic Grand Prix 2021

Det er med stor glæde, at vi endelig kan meddele jer, at vi nu er kommet i mål med CHGP 2021 og FTZ's deltagelse.

CHGP er et racerløb på Bellahøj i København – med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien som afholdes i weekenden den 7. & 8. august 2021.

Vi har været i dialog med CHGP over en længere periode, da vi ved afholdelse i år stadig er underlagt Corona-restriktioner i følge genåbningsplanen af den 10. juni 2021. Dertil har vi arbejdet på et nyt billet set-up, som vi også skulle have verificeret og gennemtestet hos CHGP.

Dette betyder derfor:

At vi har måtte udvide vores areal betragteligt til over dobbelt størrelse pga. afstandskravene for at være sikker på, at kunne yde jer den bedste service, og samtidig ikke være nødsaget til at afvise nogen ved indgangen til FTZ området.
Flytte vores område længere op mod start/mål området for at kunne få de krævede antal m2, hvis vi skal kunne rumme samme antal besøgende, som vi havde i 2019.
At alle billetter fremsendes elektronisk i år - både CHGP billetter og FTZ spisebilletter, nøjagtig som vi kender det fra f.eks. koncertbilletter m.m. 

Som altid er FTZ til stede og klar til at byde autobranchen velkommen på vores i år endnu større område. Her står vi står naturligvis klar til at servicere dig/jer med lækker forplejning både lørdag og søndag.

Find dine billetter på webkataloget!

Vi ses på Bellahøj!


        I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net