Copenhagen Historic Grand Prix 2018

CHGP2018

Copenhagen Historic Grand Prix
4. & 5. august 2018 

Så er nedtællingen atter i gang til dette års race under åben himmel på Sjælland.

CHGP er et racerløb på Bellahøj i København – med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien. Det er her, vi i weekenden den 4. & 5. august fejrer historiske racerbiler og berømte racerkørere, især vores danske ikoner, men også udenlandske stjerner.

FTZ vil igen være til stede for 15. år i træk, hvor vi byder velkommen på vores store område, som er placeret samme sted som sidste år, ved Bellahøjvej og Hvidkildevej, i hyggelige rammer. Vi har i år udvidet vores område, da pladsen sidste år, takket være den flotte opbakning, viste sig at blive lidt for trang.

På FTZ-området står vi klar til at servicere vores kunder og forretningsforbindelser med tilknytning til autobranchen med forfriskninger og lækker mad både lørdag og søndag – og i år har vi en ny ”kok” på programmet.

Derudover får vi også besøg af Massive Motorsport anført af Casper Elgaard som sammen med Massive Motorsports DTC kører kigger forbi til en snak omkring deres forventninger til løbet.

Vi håber på vejret er med os, så vi kan nyde en fantastisk weekend, hvor stemningen og duften af mad vil blande sig med duften af brændt gummi og benzin – vi vil gøre vores til at vi får en hyggelig weekend.

Vi gælder os til at byde velkommen til CHGP 2018.

Vi ses på Bellahøj!

www.chgp.dk
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net