Classic Race Aarhus 2018

CRAA2018

Tiden nærmer sig forår – og dermed kommer vi også tættere på maj, som igen i år byder på race under åben himmel i Aarhus, hvor ord som fart og spænding favner et ægte motorløb med racerkørere fra nær og fjern, som konkurrerer på asfalten under dette års Classic Race Aarhus den 26. og 27. maj i Mindeparken.

FTZ vil igen være til stede for 10. år i træk, hvor vi byder velkommen på vores store område midt i Mindeparken i hyggelige rammer. Her står vi klar til at servicere vores kunder og forretningsforbindelser med tilknytning til autobranchen med forfriskninger og lækker mad både lørdag og søndag.

Derudover får vi også besøg af Massive Motorsport anført af Casper Elgaard som sammen med Massive Motorsports DTC kører kigger forbi til en snak omkring deres forventninger til løbet.

Vi håber på vejret er med os, så vi kan nyde et fantastisk løb og sammen få et par hyggelige dage, hvor duften fra maden vil blande sig med duften af brændt gummi og benzin. FTZ vil gøre vores til, at vi får et par dejlige dage i Aarhus med fart og spænding i forhåbentlig høj solskin.

Vi gælder os til at byde velkommen til CRAA 2018.

Vi ses i Mindeparken!
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net