AKTUELT

Aktuelle tilbud, kampagner og nyheder.
------------------------------------------------------------

CRC LANCERER NU CLEVER STRAW PÅ DERES BESTSELLER PRODUKT GENNEM FTZ

Den multianvendelige vedligeholdelsesspray 5-56 findes nu med en helt speciel sprøjtedyse, som gør at du aldrig kommer til at tabe røret igen. Den fjerner stadig olie, snavs og fedt, frigør stadig metaldele, korrosionsbeskytter, eliminerer mislyde, er din bedste partner mod fugt og rengør selvfølgelig stadig overfladerne. Yderligere fordele er reducering af friktion, en høj gennemtrængningsevne samt påføring af en tynd beskyttende film. Kort sagt, et must for alle der er glade for biler! Se mere omkring brugen af den eksisterende 5-56 (Pro) her: https://youtu.be/JrJ01hDZxhk

 CRC Clewer Straw

Ny sprøjtedyse
Den nye sprøjtedyse på 5-56 Clever Straw er designet til den brede påføring af smøringen, samt den mere præcise gennem forlængelsesrøret – som nu ikke falder af.
Gennem FTZ sælges produktet i 2 anvendelige størrelser: 200 ml. til værktøjskassen i servicebilen og 400 ml. stående på værkstedet.

Mere information
Har du allerede nu mod på mere information omkring produktet, eller om hvordan vi sammen kan finde en løsning, der passer til dit behov, så tøv ikke med at kontakte din lokale FTZ konsulent, da produktet allerede er i handel.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net